Legal content is de krachtigste manier om je ideale cliënten te bereiken.

Als advocaat of jurist heb je het vaak druk genoeg. Toch is het belangrijk om nieuwe cliënten te bereiken. Met onze contentformule bereik je jouw doelgroep op een effectieve en duurzame manier.

blog (1)

Blogartikelen

social-media (1)

Social posts

document

Whitepapers

desktop-computer

Andere legal content

De beste ontzorging
zodat jij je kunt focussen op jouw core business

Kwaliteit voorop

Leesbaarheid en nut voor de rechtzoekende staat voorop. Dus geen spellingsfouten of onnodig gebruik van vakjargon.

Juridisch tekstschrijver

Onze teksten worden altijd geschreven door een juridisch tekstschrijver. Je hoeft ons dus geen juridische input te geven, tenzij je dat wilt 😉

Zeeën van tijd over

Doordat jij zelf geen blog meer bij hoeft te houden, heb je meer tijd over voor je core business. Want laten we eerlijk zijn, een echt goed blogartikel eist al snel minstens een halve dag op.

Regelmaat en op tijd

Op basis van het contentplan dat we voor je maken, ontvang je regelmatig nieuwe blogs. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de planning wordt aangeleverd.

SEO geoptimaliseerd

Jouw teksten worden geschreven om beter vindbaar te worden. Onze tekstschrijvers weten hoe ze jouw zoekwoorden het beste kunnen inzetten om jouw ideale klant te bereiken.

Publicatie op ZoZitWet

Via ZoZitWet komen er nóg meer bezoekers op jouw artikelen. Deze publicatie is kosteloos.

Waarom kiezen voor legal content?

Rechtzoekenden die juridische hulp zoeken, zitten met een brandende vraag. Bijvoorbeeld iemand die net een huis gekocht heeft, waarvan het dak blijkt te lekken. Hij zal eerst gaan zoeken naar een antwoord op internet. Dit is jouw moment om te shinen. ☀

Door nuttige juridische informatie te delen, kun je hem bereiken. Je wordt dan bijvoorbeeld weergegeven in de zoekresultaten, waardoor hij op je website terecht komt. Blogs zijn daarom een geschikt en duurzaam middel om met nieuwe cliënten in contact te komen. En het mooiste is nog: je kunt je direct richten op de juiste doelgroep!

Benieuwd wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Hoe haal je zo veel mogelijk uit
jouw content

Om zo veel mogelijk uit je content te halen, zijn een aantal punten belangrijk. Bijvoorbeeld dat je artikel:

Maak kennis met onze formule

Goede en vooral effectieve content schrijven vergt tijd. En dat heeft helaas niet iedere juridisch professional. Wij helpen je daarom graag om jouw content te creëren en te managen. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is aan te geven wat jouw doelen en wensen zijn. Dan zorgen onze content-experts ervoor dat dit tot een doeltreffend plan wordt uitgewerkt.