Hoe plaats ik mijn kantoor op ZoZitWet?

Je kunt als kantoor altijd een gratis profiel aanmaken om zichtbaar te worden voor talloze rechtzoekenden. Je kunt dan direct profiteren van vele voordelen.

Maak gratis een kantooraccount aan

Upload je kantoorlogo, voer je kantoorgegevens in en geef aan of je extra diensten aanbiedt. Houd je bijvoorbeeld een inloop spreekuur? Of werk je met een gratis intake gesprek? Dan kun je dat aangeven en wordt dat getoond in je online profiel.

profiel-advocaat
Juridisch tekstschrijver ZoZitWet decoratief

Kies een jurist als beheerder

Vul alle relevante gegevens in en upload een foto. Na het aanmaken van een account kun je je profiel verder uitbreiden met persoonlijke informatie.

Tip: Wist je dat rechtzoekenden sneller geneigd zijn om voor een jurist te kiezen die een goede reputatie heeft en transparant is over de prijs van zijn diensten? Het is daarom aan te raden om je relevante opleidingen, werkervaring en je tarief in te vullen.

Aan de slag!

Nadat je een kantoor- en juristenaccount hebt aangemaakt, kun je aan de slag. Publiceer je eigen blogs op ZoZitWet of laat je juridische marketingteksten dan door ons schrijven of optimaliseren. Zo kunnen rechtzoekenden jouw kantoor eenvoudig vinden.

Juridisch tekstschrijver schrijft voor juristen en advocaten

Maak meer juristprofielen aan

Bestaat het kantoor uit meerdere juristen, dan kun je nu tijdelijk kosteloos extra juristaccounts aanmaken. Ook zij worden dan zichtbaar wanneer er gezocht wordt in de juristen zoekfunctie.

Verzamel reviews

Reviews geven de rechtzoekenden vertrouwen in jouw kantoor. Verzamel via ZoZitWet reviews van tevreden cliënten en trek zo meer cliënten aan.

review

Profiteer nu van onze welkomstactie en ontvang een gratis LinkedIn post

Ontdek nu de voordelen van ZoZitWet. Maak je vóór 1 januari 2022 een account aan? Dan ontvang je een LinkedIn post voor één van jouw blogs op ZoZitWet.

Meld je gratis aan en pak deze tijdelijke aanbieding

Ga direct van start