Jouw kantoorblog altijd
up-to-date

Kantoren die regelmatig goede content delen, trekken meer bezoekers, leads en cliënten. Maar je kantoorblog consequent bijhouden is makkelijker gezegd dan gedaan. Herkenbaar? Via ZoZitWet besteed je het hele proces eenvoudig uit. Zo bespaar je kostbare tijd, terwijl je meer cliënten aantrekt.  

Altijd verzekerd van nieuwe blogs

Potentiële cliënten kijken op jouw kantoorblog om zich te  verzekeren van jouw expertise. Door daarop actuele en relevante content te delen wek je vertrouwen bij je doelgroep. Bovendien word je met juridische blogs sneller online gevonden door rechtzoekenden die op zoek zijn naar jouw expertise. Daarbij geldt, hoe actiever je blogt, hoe hoger je in de zoekresultaten rankt. Wij zorgen ervoor dat je altijd verzekerd bent van goede content. 

Juridisch tekstschrijver schrijft voor juristen en advocaten

Waarom ZoZitWet?

Groeiend online publiek

Met ons nieuwe platform ZoZitWet maken wij juridische expertise toegankelijk voor iedereen. Wij bouwen dagelijks aan een groot online bereik en daar profiteer jij van. We geven je artikel een boost voor meer zichtbaarheid en vindbaarheid.

Geschreven door een jurist

Juridische materie zo uitleggen dat de boodschap overkomt. Dát is wat onze juridische tekstschrijvers het liefste doen. Kost het jou meer moeite? Wij ontzorgen je. Vertel ons je doelen en wensen, wij doen de rest.

Focus op zoekgedrag

Potentiële cliënten zijn op zoek naar jouw expertise. Door in te spelen op hun zoekgedrag, kom je makkelijker in contact met jouw doelgroep. We schrijven altijd op basis van een zoekwoordenanalyse, zodat je beter scoort in Google. 

Resultaatgericht contentplan

Op basis van jouw wensen en het zoekgedrag van je ideale cliënt maken wij een contentplan. Zo hoef je zelf niet steeds nieuwe onderwerpen te bedenken en ben je altijd verzekerd van nieuwe content. 

Geef eenvoudig feedback

Is jouw tekst klaar, dan komt deze op je eigen dashboard in je account te staan. Zo kun je eenvoudig op de tekst reageren en feedback geven. Dus geen gedoe meer in de mail, maar alles overzichtelijk bij elkaar.

Eerste blogartikel is gratis

Bij ZoZitWet weet je wat voor kwaliteit je krijgt. Voordat je met ons in zee gaat, ontvang je eerst een proefartikel. Bevalt het en wil je vaker artikelen laten schrijven? Dan krijg je het eerste artikel van ons. 

Hoe werk het?

1. Vul het aanvraagformulier in

Vul ons aanvraagformulier in. We nemen snel contact met je op om jouw wensen te bespreken. Ben je enthousiast? Dan gaan we voor je aan de slag met een proefartikel.  

2. Ontvang een proefartikel

Zodra het artikel klaar is, kun je je proefartikel inzien en feedback geven. Bevalt het niet? Dan hoef je het artikel niet af te nemen en betaal je niets.

3. Ontvang een seo-proof contentplan

Als je tevreden bent met je proefartikel, dan stellen we een contentplan op. Op basis van jouw wensen, maken we een plan waarmee we jouw doelen halen. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met het zoekgedrag van je ideale cliënt.

4. Leun achterover

Het contentplan bevat altijd contentkalender. Zo ben je altijd verzekerd van nieuwe legal content. Je hoeft dan alleen feedback te geven op de artikelen die voor je geschreven worden. De rest doen wij. 

5. Trek bezoekers en cliënten aan

Is de feedback verwerkt? Dan is het artikel klaar om gezien en gevonden te worden. Plaats het artikel op je eigen website en deel het via social media. 

Om je artikel een boost te geven plaatsen wij het artikel desgewenst ook op ZoZitWet. Zo wordt jouw artikel zichtbaar voor een groot publiek. Liever een backlink plaatsen? Dat kan ook! 

Vraag een gratis blogartikel aan

Wil je geen omkijken meer hebben naar je kantoorblog? Vraag kosteloos een proeftekst aan. Bevalt het? Mooi, dan gaan we graag voor je aan de slag! Bevalt het niet, geen probleem. Je hoeft de tekst dan niet af te nemen, we brengen geen kosten in rekening, 

Aanvraag gratis proefartikel