Legal content marketing, eenvoudig uitbesteden

 

Voordat jouw doelgroep bij een advocaat of jurist aanklopt, gaat hij eerst online op zoek naar informatie over zijn rechtspositie. Dat is jouw kans om het podium te grijpen en de rechtzoekende de hulp te bieden waar hij naar zoekt. Bovendien is legal content de manier om on top of mind te blijven bij je ideale cliënt.

Vergroot je online impact

Wij combineren juridische kennis met content marketing. Zo werk je makkelijk en snel aan je marketingdoelen, terwijl jij je focust op jouw zaken.


Kies de oplossing die bij jou past

Via ZoZitWet laat je eenvoudig juridische blogs en andere legal content maken. Waar heb jij behoefte aan?

Legal content shop

Via onze legal content shop kun je direct een juridisch blogartikel kopen. Je kunt neuzen in de artikelen die beschikbaar zijn, en deze overnemen om op jouw eigen website te plaatsen. Zo heb je direct nieuwe content zonder er wat voor te doen. Staat jouw ideale artikel er nog niet tussen? Dan kun je een suggestie doen en gaan wij aan de slag met schrijven! Maak een account aan om de content shop te bekijken.

Contentservice

Wil je vaker bloggen, maar vind je het lastig om ruimte vrij te maken in je drukke agenda? Of wil je meer bezoekers en cliënten aantrekken? Met onze contentservice ben je altijd verzekerd van actuele en relevante content. Op basis van jouw wensen en doelen, bedenken we samen een effectieve aanpak die past bij jouw kantoor.

Content optimalisatie

Wel tijd en zin om regelmatig juridisch inhoudelijke content te maken, maar levert het te weinig op? Laat je content dan optimaliseren. Zo bereik je hogere posities in Google én zorg je ervoor dat jouw doelgroep contact met je opneemt als ze je nodig hebben. 

Content design

Door juridische informatie te visualiseren, maak je complexe materie in één oogopslag inzichtelijk en aantrekkelijk. Met heldere legal graphics, krachtige vormgeving en effectieve social mediaposts laat jij jouw boodschap opvallen. 

 

Twijfel je welke oplossing bij jou past?
Laten we er samen eens naar kijken.

Contact Formulier