Laat je juridische blogs schrijven via de ZoZitWet-blogservice

Door regelmatig te bloggen over je expertise, kom je in beeld bij jouw doelgroep. Geen tijd of inspiratie? Via het ZoZitWet-platform zet je onze schrijvers voordelig aan het werk.

Geschreven door een ZoZitWet-schrijver

Jouw tekst wordt geschreven door een jurist die minimaal in het derde jaar zit van een juridische bacheloropleiding. Om jouw opdracht te mogen uitvoeren, hebben onze juridisch tekstschrijvers eerst een persoonlijk trainingsprogramma gevolgd. Daarin leren ze hoe je doelgroepgerichte content schrijft die bovendien goed vindbaar is.

Juridisch tekstschrijver schrijft voor juristen en advocaten
Juridisch tekstschrijver ZoZitWet decoratief

Laat juridische blogs schrijven vanaf €0,30 per woord

Zet onze schrijvers zelf aan het werk. Via onze contentservice stuur je onze schrijvers zelf aan. Dat doe je door het opstellen van een briefing en het geven van inhoudelijke feedback. Doordat onze schrijvers een juridische achtergrond hebben, spreken ze jouw taal. Hoe de gelaagde structuur van het BW werkt, hoef je dus niet uit te leggen;) 

Het hele schrijfproces uitbesteden? Neem dan contact op met de Studio voor de mogelijkheden.

Profiteer van alle mogelijkheden van ZoZitWet

Naast het schrijven van juridische blogs, kun je via het  platform jouw online bereik vergroten. Maak bijvoorbeeld een online profiel aan en geef je eigen website een boost. Bovendien vraag je via je eigen dashboard eenvoudig andere contentdiensten aan. Laat een contentplan opstellen of bestaande content optimaliseren.  

Juridische teksten

Hoe werkt het?

1. Vul de opdracht in

Een duidelijke briefing zorgt voor een betere tekst. Geef aan wie je doelgroep is, waar het artikel over moet gaan en wat je belangrijk vindt. We hebben een format voor je klaar gezet, zo maken we het briefen eenvoudig en effectief. 

2. Plaats de opdracht

Op basis van jouw expertise en wensen selecteren we de meest geschikte ZoZitWet-schrijver. Deze schrijver gaat voor jou aan de slag op basis van een zoekwoordenonderzoek. Zodra de tekst af is, komt de tekst in jouw dashboard te staan. Daar ontvang je een e-mail over.

3. Geef de schrijver feedback

Geef de schrijver feedback totdat je tevreden bent over de tekst. Als je het fijn vindt, kun je hiervoor ons feedbackformulier gebruiken. Maar werk je liever (alleen) met wijzigingen bijhouden? Dan is dat natuurlijk ook goed. 

4. Vergroot je online bereik

Is de feedback verwerkt? Dan komt het artikel met jouw gegevens op ZoZitWet te staan. Zo word je zichtbaar én vindbaar voor rechtzoekenden die op zoek zijn naar jouw expertise. Zet het artikel op je eigen website en deel het via je eigen social media kanalen.

Tip! Voor artikelen die door onze schrijvers worden gemaakt maken we gratis een social media post die we delen op onze social media kanalen.

Profiteer nu van onze welkomstactie en ontvang een gratis LinkedIn post

Ontdek nu de voordelen van ZoZitWet. Maak je vóór 1 januari 2022 een account aan? Dan ontvang je een LinkedIn post voor één van jouw blogs op ZoZitWet.

Meld je gratis aan en pak deze tijdelijke aanbieding

Ga direct van start