Word schrijver bij ZoZitWet

Studeer jij rechten of ben je een jurist met een voorliefde voor schrijven? Word schrijver bij ZoZitWet. Dan ontwikkel je verder in jouw vakgebied, terwijl je geld verdient waar en wanneer je wilt.

Wij maken juridische kennis toegankelijk, help je mee?

ZoZitWet is een nieuw legal contentplatform dat juridische hulp voor iedereen toegankelijk maakt. Door het structureren van legal content van advocaten en juristen, helpen we rechtzoekenden bij het vinden van de juiste juridische expert(ise). Ons schrijversteam helpt kantoren die vaker willen bloggen of meer online resultaat willen halen. Ben je een jurist met schrijfambitie en wil je aansluiten? Afhankelijk van jouw schrijfervaring en niveau, word je bronzen, zilveren of gouden schrijver.

brons

Brons

zilver

Zilver

gold

Goud

Schrijf juridische blogs voor advocaten en juristen!

Juridisch tekstschrijver schrijft voor juristen en advocaten

Jouw profiel

Hoe werkt het?

Stap 1

Stuur een motivatiebrief en CV

Stuur een motivatiebrief en je CV (of een link naar je LinkedIn-profiel) naar content@zozitwet.nl. 
Aan de hand van je profiel en brief, kijken we of je een goede toevoeging bent op ons schrijversteam.

Heb je al ervaring met het schrijven van juridische marketingteksten? Stuur dan ook meteen wat werk mee. 

Stap 2

Auteurscontract

Ben je een goede aanvulling op ons team? Dan kijken we samen met jou op welk niveau je begint.

Via de mail ontvang je vervolgens een auteurscontract. Daarin staan de afspraken voor onze samenwerking en geef je aan hoe je uitbetaald wilt worden. 

 

Stap 3

Maak een account aan en start direct

Is je contract in orde? Dan ontvang je een link, waarmee je een schrijversaccount kunt aanmaken. 

Via je persoonlijke dashboard kun artikelen te koop aanbieden, opdrachten ontvangen en feedback verwerken. We ondersteunen je met een handig informatiepakket en bieden persoonlijke ondersteuning.

Stap 4

Verwerk feedback van de koper

Het kan zijn dat je artikel voorzien wordt van feedback (afhankelijk van je niveau en de type opdracht). Heb je de feedback verwerkt, dan is je artikel gereed! Is het een eigen artikel, dan wordt je artikel te koop gezet. Is het een opdracht, dan ontvang je je vergoeding wanneer de advocaat/jurist het artikel heeft goedgekeurd. Het artikel komt dan op naam van de opdrachtgever te staan.

Stap 6

Opdrachten op basis van jouw profiel

Komt er een opdracht binnen dat past bij jouw profiel? Dan sturen we je een bericht. Als je de opdracht kan en wil uitvoeren, ontvang je de opdrachtomschrijving en kun je aan de slag. Verwerk eventuele feedback van de opdrachtgever en ontvang je vergoeding na goedkeuring op het artikel.

Bevalt de samenwerking? Dan kun je ook op frequente basis voor een vaste juridisch professional schrijven.

Ook ZoZitWet schrijver worden?

Stuur een motivatiebrief en je CV naar hello@zozitwet.nl. We nemen snel contact met je op. Heb je vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!