Bereik jouw ideale cliënt met ZoZitWet

Jouw ideale cliënt zoekt online naar informatie over zijn juridische positie. Help jij rechtzoekenden écht verder met jouw content? Dan kom jij on top of mind en zet je bezoekers om in cliënten. Met legal content als verbindende factor, vergroot ZoZitWet jouw online bereik en brengt je in contact met jouw doelgroep. 

Wat is ZoZitWet?

ZoZitWet is een nieuw contentplatform dat juridische expertise voor iedereen toegankelijk maakt. Door legal content te structureren, verbinden we rechtzoekenden aan de juiste juridische expert. Daarbij ontzorgen we advocaten en juristen die vaker én effectiever juridisch inhoudelijke content willen delen.

Voordelen

Bereik eenvoudig meer rechtzoekenden

Als jouw potentiële cliënt met een juridische vraag of probleem zit, zoekt hij eerst online naar informatie. ZoZitWet heeft als doel om juridische informatie  overzichtelijk te bundelen en rechtzoekenden laagdrempelig in contact te brengen met de juiste advocaat of jurist. Profiteer kosteloos van ons bereik door jouw kantoor en content op ZoZitWet te zetten. Maak direct een gratis account aan en ontdek alle voordelen

ZZW-blog

Laat juridisch inhoudelijke content maken

Kantoren die regelmatig waardevolle kennis delen, komen on top of mind bij hun doelgroep en worden sneller gevonden door rechtzoekenden die op zoek zijn naar hun expertise. Geen tijd om te bloggen? Of wil je meer bezoekers en cliënten aantrekken? Schakel ZoZitWet in als ghostwriter en laat jouw eigen juridische inhoudelijke content maken of optimaliseren

Zet jouw kantoor extra in de spotlight

Legal content marketing hoeft niet duur te zijn. Start via  op ons platform voordelig een mediacampagne of word kennispartner. Liever aan de slag met marketing op maat? Neem contact op met onze Studio voor meer informatie.

zoekfunctie

Profiteer nu van onze welkomstactie en ontvang een gratis LinkedIn post

Ontdek nu de voordelen van ZoZitWet. Maak je vóór 1 januari 2022 een account aan? Dan ontvang je een LinkedIn post voor één van jouw blogs op ZoZitWet.

Meld je gratis aan en pak deze tijdelijke aanbieding

Ga direct van start